Bătaie electorală la Mangalia, între susţinătorii PDL şi cei ai PSD. VIDEO

0
777

Mai mulţi susţinători ai candidatului PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, s-au luat la bătaie cu cei ai candidatului PSD. Totul a pornit de la un banner electoral al PDL, care ar fi fost afişat în faţa sediului de campanie al PSD.

Când a izbucnit bătaia, poliţiştii au folosit sprayuri paralizante în încercarea de a-i despărţi pe susţinătorii celor două tabere. Un poliţist a fost muşcat de mână.

Doi bărbaţi au ajuns la spital, în urma bătăii generale. Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, miercuri, în jurul orei 16.00, la Mangalia, a izbucnit o altercaţie între aproximativ 30 de persoane care făceau parte din echipele electorale ale PSD şi PDL.

Scandalul a început după ce reprezentanţii PSD, care încercau să amplaseze un banner cu mesaj denigrator la adresa candidatului PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, au fost împiedicaţi de cei de la PDL.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iniţial, cele două tabere s-au înjurat după care au început să se îmbrâncească şi să se lovească.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Poliţia Mangalia şi de la Jandarmerie, care au încercat să aplaneze conflictul, oamenii legii fiind nevoiţi să folosească spray lacrimogen pentru calmarea celor implicaţi.

În urma altercaţiei, două persoane din echipa PDL au fost rănite, iar un poliţist a fost muşcat de mână de un participant la scandal.

Cele două persoane din echipa democrat-liberalilor au fost duse la Spitalul din Mangalia, una dintre acestea fiind diagnosticată cu fractură la umărul stâng.

Articolul integral si prezentarile video, pe gandul.info


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply