Încăierare electorală la Mangalia: Zeci de susţinători PDL şi PSD s-au luat la bătaie VIDEO

0
782

Scandal în toată regula, la Mangalia, între o tabără a PSD şi una a PDL. Aproximativ 50 de persoane s-au luat miercuri la bătaie în centrul oraşului, din cauza unui banner al PSD, informează replicaonline.ro. Un poliţist a fost rănit în urma altercaţiei.

Este vorba despre acelaşi banner al candidatului PSD, Claudiu Tusac, dat jos zilele trecute de simpatizanţii PDL, întrucât exista o hotărâre a Biroului Electoral Municipal, potrivit căreia social-democraţii erau obligaţi să-l dea jos întrucât încălca unele prevederi din legea electorală.

Membrii PSD s-au dus miercuri să-l monteze la loc, numai că au apărut PDL-iştii între timp, iar spiritele s-au încins în scurt timp. Astfel, centrul Mangaliei a devenit arenă de bătaie.

La faţa locului s-au mobilizat mai multe forţe de ordine, printre care echipaje de la Poliţia Mangalia, Jandarmeriei, dar şi poliţiştii de la Locală. Scandalagii au fost calmaţi după ce au primit câteva jeturi lacrimogene în ochi şi câteva bastoane în spate. Însă nu se putea ca un asemenea scandal să nu se lase cu ochi vineţi şi mâini rupte.

În timpul încăierării, un poliţist a fost rănit, fiind muşcat de unul dintre susţinători.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Poliţiştii şi jandarmii au intervenit în jurul orei 16.00 pentru aplanarea unei altercaţii între membrii simpatizanţi a două partide politice. Aceştia se aflau într-un spaţiu liber. Erau participanţi la procesul electoral din Mangalia. Mai multe persoane au fost conduse la Poliţia din Mangalia. Aproximativ 30 de persoane au fost la faţa locului. S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri şi ulteaj contra autorităţilor. Ancheta este în derulare. Un poliţist a fost rănit în această altercaţie, are o rană minoră. La faţa locului au fost mai mulţi poliţişti, au acţionat două patrule de ordine publică şi o grupare de 6 jandarmi”, a declarat la România TV, Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Citeste mai mult pe RTV.NET, 6 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply