Respect si conditii civilizate de viata pentru Mangalia

0
840

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunicat de presă Munteanu Teodor:

Candidatul independent la Primaria Municipiului Mangalia, Munteanu Teodor, i-a vizitat in cursul zilei de 27.05.2012 pe locuitorii cartierului “La bariere”. Munteanu Teodor a stat de vorba cu peste o suta de mangalioti care traiesc in conditii de neimaginat. Oamenii i-au povestit candidatului independent cum isi duc viata in bezna, nu isi pot trimite copiii la scoala pentru ca nu isi pot permite sa le plateasca transportul, nu au locuri de munca si nici venituri stabile.

“Autoritatile locale nu s-au implicat deloc in rezolvarea problemelor acestor oameni. Vad in jurul meu cladiri fara geamuri, gropi in asfalt, gunoaie, oamenii acestia nu au posibilitatea sa asigure copiilor lor transportul la scoala. Sunt foarte multi copii care nu sunt inregistrati la Evidenta populatiei si din aceasta cauza nu pot primi alocatii, sunt foarte multi care nu au buletine“, a declarat Munteanu Teodor.

Candidatul independent la Primaria Municipiului Mangalia le-a spus mangaliotilor din cartierul “La bariere” ca este necesar sa ajunga in fruntea administratiei publice locale un primar neimplicat politic, un edil care sa nu aiba “datorii” catre clientele le partid, un gospodar care sa le resolve problemele.

“Solutii si resurse exista. De ani de zile nimeni nu i-a ajutat pe acesti oameni. Au facut solicitari peste solicitari, s-au dus la Primarie cu jalba-n protap, au stat fara rezultat ani in sir pe la usile blocat cu cartele si pazite de gardieni. Este pacat ca se intampla lucrurile acestea, este pacat ca nu suntem respectati in tara si in orasul nostru, este pacat ca oamenii de aici nu au aceleasi drepturi ca cetatenii din Mangalia”, a afirmat candidatul independent.

Munteanu Teodor a inventariat apoi problemele cu care se confrunta locuitorii de la Herghelia din Mangalia. Lipsa locuintelor sau inexistenta locurilor de munca sunt doar cateva dintre doleantele oamenilor care isi gasesc rezolvarea in programul propus de candidatul independent la Primaria Municipiului Mangalia, Munteanu Teodor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: ziuaconstanta, 27 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply