De la 1 iunie, „Spune ce te doare” la TVSE Mangalia. „Televiziunea interzisa” emite de la Gradina de Vara

0
845

farmec.ro
carturesti.ro%20

TV Sud Est Mangalia, „televiziunea interzisa”, va emite in aer liber. Chiar daca ni se pun piedici si operatorii de cablu sunt fortati sa nu ne preia in grila de programe, noi ne respectam telespectatorii.

Astfel, incepand cu 1 iunie, de la ora 19:00, la Gradina de Vara „Farul” din Mangalia va demara maratonul de emisiuni de dezbatere „Spune ce te doare“. Ne propunem ca, impreuna cu cetatenii Mangaliei, sa dezbatem cele mai grave probleme cu care se confrunta orasul. In plus, orice locuitor al Callatisului, care s-a lovit de indiferenta administratiei locale, judetene sau centrale poate sa-si spuna pasul la „Spune ce te doare”.

Redactorii TVSE Mangalia vor centraliza toate doleantele oamenilor si le vor transmite celor in masura sa le rezolve. Ii asteptam pe toti locuitorii Mangaliei sa discute live despre greutatile de zi cu zi, despre umilinta cu care sunt tratati de administratia locala, despre nevoia de a trai intr-un oras european.

TVSE Mangalia a aparut in peisajul media in urma cu doua luni ca urmare a nevoii acute de informatie cu care se confrunta locuitorii municipiului. Chiar de la inceput, politica editoriala a postului a coincis cu politica cetateanului.

TVSE Mangalia NU este subordonata din niciun punct de vedere, este o televiziune independenta si obiectiva. In ciuda demersurilor echipei TVSE Mangalia, operatorii de cablu au refuzat sistematic sa introduca televiziunea in grila de programe. Explicatia neoficiala este ca au primit amenintari din partea reprezentantilor administratiei publice locale, ca sa nu permita emisia TVSE Mangalia, cel putin pe perioada campaniei electorale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Luni, 28 Mai 2012, Ziua de Constanta.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply