Mincă şi Filimon, taxaţi în instanţă pentru Callatis Therm

0
806

Conflictul Callatis Therm şi conducerea municipalităţii Mangalia pare să afecteze buzunarele foştilor viceprimari – Ion Mincă, respectiv Constantin Filimon. Cei doi s-au ales din partea instanţei cu amendă de 20% din salariul minim pe economie pe zi de întârziere, pentru neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti având ca obiect ajustarea preţului gigacaloriei. Cei doi au efectuat recurs şi speră ca, măcar de data aceasta, instanţa să le dea dreptate.

La începutul anului, societatea Callatis Therm i-a acţionat în judecată pe Ion Mincă şi Constantin Filimon, solicitând instanţei să-i sancţioneze pe cei doi pentru neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti ce avea ca obiect ajustarea preţului gigacaloriei. Instanţa a luat în calcul solicitarea societăţii şi i-a dat câştig de cauză, aplicându-le foştilor primari interimari sancţiuni cu oprirea a 20% din salariul minim brut încasat.

Aplică pârâtului viceprimarul municipiului Mangalia – Ion Mincă o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pentru perioada 08.01.2012 – 12.01.2012, aplică pârâtului viceprimarul municipiului Mangalia – Filimon Constantin amendă de la 13.01.2012 şi până la data convocării C.L. Mangalia, se arată în soluţia din 26.04.2012. Dacă Ion Mincă nu a dat doi bani pe hotărâre, Constantin Filimon a efectuat recurs împotriva deciziei.

De-aia nu mai pot eu că m-au amendat. Dar de ce nu mă întreabă isntanţa dacă am luat vreun ban de pe vremea cât am fost primar! Din ce să-mi oprească 20%. Cum să execut hătărârea dacă Consiliul Local nu a funcţionat? Nu trebuie să surprindă pe nimeni hotărârile instanţei. Cât despre cei de la Callatis Therm, sunt nişte infractori. Toţi au mâncat de acolo, şi Claudiu Tusac, şi Zanfir Iorguş. La ce să te aştepţi de la o lepră?!, a declarat Ion Mincă.

Mirela Sorina PASCAL, Replica, 11 mai 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply