Noi acuze la Mangalia

0
770

farmec.ro
carturesti.ro%20
Lipsa căldurii din apartamente, „mâna” politicienilor PDL.

Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, spune că unul dintre personajele care s-au „implicat” în lăsarea în frig a populaţiei este senatorul PDL de Călăraşi Constantin Dumitru, care, acum, a părăsit barca scufundată a PDL.

ÎNVINUIRI

Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, reia tema lipsei de căldură din municipiu, de astă iarnă, şi vine cu informaţii noi. El a declarat că gestul de a ţine populaţia în frig a fost criminal. ”Oamenii au trăit un coşmar, eu am fost alungat din oraş şi am plecat ca să nu mai fiu învinovăţit că îi oblig pe viceprimari să acţioneze într-un anumit fel. Nu-mi venea să cred că se pot folosi de oameni în asemenea hal! Au depăşit orice măsură! A fost un genocid! Acum, adevărul începe să iasă la lumină”, a spus Tusac.

Primarul Mangaliei explică, într-un comunicat de presă, cum au stat lucrurile în scandalul legat de societatea de furnizare a agentului termic în Mangalia, SC Callatis Therm SA. „Iarna trecută, la negocierile purtate între SC Callatis Therm SA şi reprezentanţii administraţiei locale (că era Constantin Filimon, că era Sorin Andrei sau Ion Mincă), alături de Simion Nikitas, managerul societăţii, apărea mereu un senator PDL, a cărui identitate rămânea secretă.

El avea rolul de a face presiuni asupra Primăriei Mangalia pentru a fi acceptate condiţiile extreme ale societăţii private responsabile cu furnizarea căldurii în localitate. Acum s-a aflat identitatea acestui personaj malefic ca fiind senatorul PDL de Călăraşi Constantin Dumitru. Simţind că barca portocalie se scufundă, acesta se declară, astăzi, independent de partidul ale cărui foloase le-a tras până acum şi aşteaptă la coada navigatorilor politici să intre în USL.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Păcat că nu gândea la fel şi în iarnă, când a apărut la braţ cu Nikitas şi l-a determinat pe şeful administraţiei publice de atunci, prea slab şi necunoscător al detaliilor problemei (Ion Mincă – n.r.), să semneze recunoaşterea unor datorii pe care oraşul nu le avea la acel moment”, a menţionat primarul Claudiu Tusac.

NU TRASEIŞTILOR

Primarul Mangaliei a spus că va face demersuri la conducerea USL pentru ca „acest personaj criminal” să nu-şi găsească locul în Alianţă, să fie marginalizat şi să dispară cu totul de pe scena politică a României”. Referitor la acest caz, Tusac i-a adresat preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, o scrisoare în care îi prezintă evenimentele care s-au petrecut iarna trecută la Mangalia şi prin care îi cere să nu-l primească în partid pe senatorul Constantin Dumitru.

El i-a mai spus lui Ponta că problemele mandatului său de primar al municipiului Mangalia, „fragmentat prin suspendări succesive, pe aceleaşi motive (deşi instanţa i-a dat dreptate şi l-a repus în funcţie), au fost legate de fostul prefect al judeţului Claudiu Palaz şi de deputatul PDL de Mangalia Zanfir Iorguş, care au contribuit la ţinerea în frig a populaţiei.

Tatian IORGA, vineri, 11 mai 2012, telegrafonline.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply