„Litoralul pentru toţi”

0
886

Reprezentanţii patronatelor şi agenţiilor de turism au lansat, ieri, programul „Litoralul pentru toţi”, ediţia de primăvară 2012. Cei care doresc să achiziţioneze o vacanţă la mare în cadrul programului beneficiază, pentru un pachet de şase nopţi de cazare, de preţuri cuprinse între 179 lei la hotelurile de o stea şi 549 lei la cinci stele, tarife identice cu cele practicate anul trecut.

Astfel, pentru un hotel de o stea, tariful fără mic dejun este de 179 lei, iar la o unitate clasificată la două stele, este de 209 lei, tot fără mic dejun, şi de 279 lei cu mic dejun inclus. La hotelurile de trei stele, tariful este de 379 lei pentru cele şase nopţi de cazare şi mic dejun. Unităţile clasificate la patru şi cinci stele s-au înscris în program cu preţuri de 439 lei, respectiv 549 lei, cu mic dejun inclus.

Ca şi în anii precedenţi, în cadrul programului „Litoralul pentru toţi”, turiştii beneficiază de un voucher de atracţii (intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară etc.) oferit de Consiliul Judeţean Constanţa. Programul este derulat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele de pe Litoral.

Marti, 01 Mai 2012, Anca-Adina JITARU, telegrafonline.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply