Zece candidaţi pentru funcţia de primar la Mangalia

0
788

Primarul Claudiu Tusac îşi doreşte un nou mandat în fruntea Primăriei Mangalia.

În cursa electorală pentru câştigarea funcţiei de primar în Mangalia s-au înscris nici mai mult, nici mai puţin decât zece candidaţi. Cinci sunt susţinuţi de diverse formaţiuni politice, iar restul candidează ca independenţi dar sunt susţinuţi de diverşi oameni politici din Mangalia.

Din partea Partidului Ecologist Român candidează Vasile Moldovanu, PDL îl susţine pe Zanfir Iorguş, PRM l-a propulsat în cursa electorală pe Adrian Cârlescu şi din partea Partidului Verde candidează Marian Dorner.

Ca independenţi s-au mai înscris în cursa electorală Cristian Radu, Marios Cotleţ, Ion Niculescu, Marin Oprea şi Teodor Munteanu.

Ultimul înscris la Biroul Electoral de Circumscripţie din Mangalia a fost actualul primar în funcţie, Claudiu Tusac. El este susţinut de PSD pentru obţinerea unui nou mandat în fruntea administraţiei locale. La depunerea candidaturii, aseară, primarul a fost însoţit de 200 de susţinători ai partidului. Tusac a declarat că îşi doreşte să obţină un nou mandat în fruntea Primăriei Mangalia pentru că vrea să continue proiectele începute pentru cetăţenii municipiului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult decât atât, el spune că nu a fost lăsat să facă ce şi-a propus din cauza prefectului care l-a demis „ilegal” şi „abuziv”. „România o să fie condusă de un guvern PSD, va avea un preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa din partea PSD, un primar al municipiului Constanţa din partea PSD şi îmi doresc ca şi Mangalia să aibă un primar PSD”, a declarat primarul în funcţie şi candidatul PSD pentru obţinea unui nou mandat în fruntea Mangaliei. Totodată, din partea PSD a fost depusă lista cu candidaturile de consilieri locali propuşi de filiala de la Mangalia.

Miercuri, 02 Mai 2012, Mihaela DRAGOMIR, telegrafonline. 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply