Ce Mai… 1 Mai – în sudul litoralului

0
780

Sub titlul CE MAI… 1 MAI! Primaria Municipiului Mangalia anunta o serie de evenimente dedicate turistilor si localnicilor care doresc sa petreaca un week-end special in sudul litoralului romanesc, transmite Infostar.

Deschiderea oficiala a noptilor de distractie are loc intr-o locatie deosebita, Clubul Alutus Mangalia, unde sambata, 28 aprilie 2012, dupa ora 22.00 vor concerta DJ Keloo, DJ Adrian Eftimie si Guess Who.

Petrecerea incepe de la ora 16.00 a fiecarei zile (de sambata, 28 aprilie 2012 pana marti, 1 mai 2012) cu o serie de spectacole pentru toate gusturile sustinute de artisti renumiti pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia. Astfel, sambata vor urca pe scena: Nelu Ploiesteanu, Florentina Suciu, Claudia Ghitulescu, DJ Sava si Andreea, trupa Gemenele si maestrul de ceremonii Jul. Duminica – Irina Loghin, Florin Decuseara, Lorenna, Sorin Suteu, grupul umoristic Vacanta Mica si trupa Hai, noroc!, iar luni vor evolua pe scena din Portul Turistic Mangalia pe Fuego, Alesis, Mariana Stan, Victor Yila (grupul umoristic Voua), Marian Anton, Anka Neacsu si Gina Pop. Marti are loc cel mai exploziv spectacol avandu-i ca protagonisti pe Connect-R, DJ Project, Antonia si trupa Vank, Nicu Paleru si Axinte.

“Acestea sunt doar cateva dintre surprizele pregatite pentru cetatenii municipiului, dar si pentru turistii care doresc sa se distreze in statiunile din sudul litoralului romanesc. Vor mai fi concursuri distractive de genul baut bere viteza, vor fi premii amuzante, copiii sunt asteptati de clovni cu baloane si multe alte evenimente inedite ii asteapta in sudul litoralului romanesc. Le garantez o minivacanta in care se vor distra alaturi de artisti indragiti din toate domeniile si in care ii vom surprinde cu manifestarile deosebite organizate”, a afirmat Mihai Claudiu Tusac.

Pe de alta parte, edilul si-a manifestat ingrijorarea fata de lucrarile de reparatii drumuri si poduri nationale, din cauza carora multi turisti ezita sa vina spre sudul tarii: “Se lucreaza intens, dar traficul rutier este ingreunat in special pe podul de la Agigea. Speram ca turistii sa nu renunte din cauza acestui mic impediment, Politia Rutiera va veghea la fluidizarea traficului, iar programul divers pregatit de noi va merita din plin efortul”, a mai spus primarul Mangaliei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: http://www2.e-reporter.ro/ce-mai-1-mai-in-sudul-litoralului/

27.04.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply