“Am fost nevoit sa ma lupt mereu cu inamicii politici”

0
731

Claudiu Tusac, bilant de mandat

Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac si-a prezentat bilantul primului sau mandat, unul extrem de agitat si cu scandaluri care au facut inconjurul tarii. „Am fost nevoit sa lupt mereu cu inamicii politici pentru a-i determina sa respecte alegerea dumneavoastra si sa pot realiza ceea ce am promis in 2008. Mi-ati dat puterea de a merge mai departe chiar si atunci cand credeam ca am ajuns la capat de drum, ca nu se mai poate face nimic”, a explicat edilul si a anuntat ca va continua sa promoveze proiecte ce privesc dotarea spitalului din localitate, sa sprijine medicii pentru a duce un trai decent.

De asemenea, primarul spune ca va avea in vedere si asigurarea de conditii normale pentru desfasurarea activitatii cadrelor didactice, dar si pentru celelalte categorii sociale si si-a luat un angajament in fata celor peste 1.000 de invitati: „Anul acesta este anul victoriei: prim ministru PSD, Victor Ponta, presedintele Consiliului Judetean Constanta PSD, Nicusor Daniel Constantinescu, primarul municipiului Constanta PSD, Radu Mazare, trebuie sa luptam ca si primarul municipiului Mangalia sa fie PSD – Mihai Claudiu Tusac”.

In cadrul prezentarii, secretarul organizatiei PSD Mangalia, Lucian Faliboga, a anuntat rezultatele sondajelor la nivel de tara, de judet si de localitate. Astfel, conform declaratiilor liderului social democratilor din Mangalia, sondajele il pozitioneaza pe candidatul PSD ca lider in competitia electorala, cu 42% dintre optiunile celor chestionati, urmat de candidatul PDL, cotat cu 16%, PP DD – 14%, PNL – 12%.

Mihaela Tirpan, observator.ro, 19.04.2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply