S-a reluat programul de anvelopare a blocurilor din Mangalia

0
832

Primaria municipiului Mangalia anunta reluarea programului privind anveloparea blocurilor, zilele trecute fiind dat startul celei de-a doua etape. „In zilele de 17 si 18 aprilie 2012 s-au reinstalat schelele la multe blocuri din municipiul Mangalia. Aceasta investitie se va desfasura pe parcursul a 180 de zile, perioada in care cele doua asocieri care efectueaza lucrarile vor acoperi o suprafata de cate 15.000 mp fiecare”, au transmis reprezentantii administratiei.

De precizat ca, in aceasta etapa, vor fi reabilitate fatadele blocurilor G si M de pe Soseaua Constantei, C 6, C 11 si C12, de pe strada Ion Creanga, C18b si A2, de pe strada Rozelor, Z1 de pe strada Portului, bloc 102 si 104, de pe strada Albatros, Z3 si Y4, de pe strada Negru Voda, A4 de pe T.S. Saveanu, E6, H10a, B1 si E8 de pe strada Sirenei, C4 de pe strada George Murnu, D2 de pe strada Pictor Tonitza, H6 de pe Aleea Farului.

Despre acest program, primarul Claudiu Tusac a precizat urmatoarele: „Asa cum am promis, voi continua proiectele care se adreseaza direct cetateanului, cum este acest program de reabilitare a fatadelor blocurilor de locuinte. Prin anveloparea blocurilor se reduc semnificativ cheltuielile pentru incalzirea apartamentelor, se creeaza un aspect edilitar placut si creste pretul de vanzare, in cazul in care cetatenii doresc sa isi valorifice locuintele pe piata imobiliara. Insa, cel mai mare avantaj il reprezinta reducerea semnificativa a cheltuielilor alocate subventionarii energiei termice. Apreciem o economie la energia termica cuprinsa intre 15-30%, deci calculand o medie de 20%, rezulta o suma totala economisita de aproximativ 1.000.000 euro anual, bani cu care putem efectua alte investitii importante in municipiul Mangalia”.

observator.ro, vineri, 20 aprilie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply