Oana Mizil a demisionat din PSD

0
838

Deputata Oana Mizil şi-a  anunţat demisia din PSD în cadrul unei  conferinţe de presă  pe care a convocat-o, duminică, precizând că a fost „mazilită” de liderii partidului.

„Nu am contestat niciodată ideile și teoriile „mărețe” care aduc beneficii cetățenilor. Am fost un soldat ascultător al partidului, am fost și rămân o idealistă. Contest însă modul în care teoria se pune în practică, deseori și mai ales deturnarea scopului în favoarea intereselor personale ale anumitor lideri. V-am spus acestea pentru a înțelege care sunt motivele demisiei mele din PSD, demisie pe care o anunț astăzi (n.r. duminică) în mod oficial”, a spus Oana Mizil.

„Eu consider că pur și simplu am fost mazilită și nici asta nu ar fi fost important dacă sacrificiul carierei mele politice s-ar fi făcut pentru binele călărășenilor. Dar consider că județul Călărași a fost vândut la propriu de către PSD PNL-ului, în defavoarea interesului călărășenilor și a membrilor PSD”, a mai spus deputatul.

Deputatul Oana Mizil a fost înlocuită din funcţia de preşedinte al PSD. Decizia a fost luată în urma unui raport de activitate al organizaţiei din Călăraşi, prezentat de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

DC News.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply