O gafa uriasa a lui Victor Ponta (Opinii)

0
766

Cand ma pregateam sa inteleg mai bine paradoxurile maririlor de salarii lansate de actuala Putere, mai enigmatice si incredibile decat paradoxul mincinosului al cretanului Epimenide, Victor Ponta m-a iluminat. Cand aproape terminasem de contabilizat realizarile pedeliste, care vor figura in ghidul de mesaje conceput de Flutur pentru campania electorala si blestemam iarna care nu-i ca vara si care ne-a adus iarasi recesiunea, tehnic vorbind, pe cap, presedintele PSD a trebuit sa deschida gura, sa striveasca corola de minuni a PDL.

Ce s-a intamplat, de fapt? Dupa ce Traian Basescu a reevaluat si ultima idee ramasa ne-re-re-evaluata, populismul desantat al majorarilor salariale, pedelistii si-au spalat creierele si au produs cele mai fantastice justificari si explicatii ale necesitatii “intregirii” veniturilor bugetarilor. Culmea a fost atinsa de omul cu broasca in gat, Ioan Oltean, aceasta eminenta cenusie a PDL cu mentalitate de tractorist, care a lovit in esenta lucrurilor – faptul ca maririle vor avea loc inainte de alegeri “e doar o coincidenta cereasca”. Spre “ghinionul” Opozitiei si “norocul” bugetarilor. Halal gandire de parvenit al puterii!

Dupa ce culmea argumentatiei pentru cresterea salariilor a fost atinsa de secretarul general al PDL, s-a trezit si ministrul Economiei sa anunte ca vine recesiunea. Tehnica. In acelasi timp, Mihai Razvan Ungureanu il instiinta pe guvernatorul BNR ca va “reintregi” veniturile oamenilor angajati la stat. O sfanta reevaluare realizata si de “independentul” MRU care, cu doar cateva zile inainte ca presedintele sa anunte maririle in Parlament, negase in interviul de la TVR posibilitatea de a mari salariile. Sa maresti salariile in plina recesiune, asa ceva mai rar in lume! Nu poate oricine, SUA, Germania si Franta ar putea sa ia notite de la echipa lui Basescu.

Doar cei mai responsabili si competenti guvernanti din Univers ar putea reusi astfel de misiuni imposibile. Totusi, pentru Flutur nu e mare branza. Omul care pana acum aducea Lumina de Paste de la Ierusalim, a promis ca va aduce si ghidul sfant pentru mantuirea pedelistilor si alegerea lor dintre puturosii Opozitiei. Pentru ca exista atat de multe realizari ale guvernarii Basescu-Boc-Ungureanu, omul care desena odata cu oi pe dealuri vrea acum sa convinga electoratul cu minunile realizate de Udrea & comp.

Printre ele ar trebui sa nu uite sa treaca si taierea salariilor cu 25% (unica in lume), impozitarea pensiilor, cresterea TVA (cel mai mult in Europa) si multe alte reduceri, taieri, desfiintari si concedieri. Alte realizari unice in lume cu care PDL se poate lauda ar fi tentativa de comasare a alegerilor, piscinele din catunele parasite, terenurile de fotbal in panta, parcurile din paduri si telecabinele care duc in bloc. Si, si, cand credeam ca Puterea aproape s-a sinucis, apare Ponta la televizor si vorbeste.

Cititi in continuare articolul aici:

Ziare.ro, Realitatea.net.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply