Poliţia Locală Mangalia a lansat o linie telefonică pentru semnalarea prezenţei deşeurilor dezorganizate

4
1115
politialocala-mihai angelescu
În această perioadă, Poliţia Locală Mangalia a iniţiat o amplă campanie de menţinere a curăţeniei în oraş şi staţiuni. În acest sens, şeful instituţiei, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că a lansat o linie telefonică adresată cetăţenilor care doresc să facă sesizări cu privire la prezenţa gunoaielor aruncate la voia întâmplării ce afectează imaginea cartierelor, atât prin aspectul neplăcut, cât şi prin mirosul pestilenţial.
„Pe lângă dispeceratul nostru, am lansat numărul de telefon 0730/202.497, la care va răspunde doamna Nina Plop, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Astfel, cetăţenii pot anunţa unde se găsesc deşeuri menajere, moloz, PET-uri depozitate haotic în oraş şi staţiuni. Ne axăm în această perioadă pe curăţenia generală a municipiului. De asemenea, ne concentrăm pe construcţiile ilegale, multe la număr. Pentru acestea, proprietarii nu deţin autorizaţii şi nici avize, tocmai de aceea trebuie luate măsuri. Cele aflate pe domeniul public vor fi demolate, iar în cazul celor situate pe domeniul privat vor fi notificaţi proprietarii, urmând ca actele de constatare pe care noi le emitem să le înaintăm instanţei de judecată, singura în măsură să stabilească un verdict, întrucât nu riscă nimeni să autorizeze o construcţie ridicată fără respectarea normelor de siguranţă şi securitate. Paralel, vom demara ample verificări în baruri, cluburi şi restaurante pentru a vedea dacă funcţionează legal. În cazul depistării unor nereguli vom suspenda activitatea, iar în situaţii deosebite vom anula autorizaţia de funcţionare”, a spus Mihai Angelescu.

sursa: editiadesud.ro.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


4 COMENTARII

  1. Cand se va realiza semnalizarea rutiera in cartierele Dobrogea 1,2? Locuim aici de 8-9-10 ani, cu strazi fara asfalt, cu praful de consistenta unui nor permanent, multe strazi fara canalizare, curent, apa! Cel putin sa stim la ce ne asteptam si pe cine votam!

  2. stimati politisti, este atat de simplu de depistat aceste deseuri… De ce oare trebuie sa va sune cineva ?! O plimbare simpla cu masina prin statiuni va poate lamuri in totalitate. Veti vedea numai gropi, frunze gunoaie (treaba Primariei), si multe alte deseuri, deseuri materiale de constructie rezultate din demolari, o plaja mizerabila pe care cei ce au exploatat- in vara nu-i mai intereseaza, Apele Romane (sau cum se numesc) nu-i verifica si nu-i intereseaza…
    Plimbarea nu trebuie facuta numai pe centru, va recomand sa luati stradutele la rand, va faceti o lista, si, gata. Nu mai asteptati telefoane de la populatie si nu uitati sa amendati si Primaria pt dezinteres si neimplicare.
    Succes !

  3. Stimati politisti, este atat de simplu de depistat aceste deseuri… De ce oare trebuie sa va sune cineva ?! O plimbare simpla cu masina prin statiuni va poate lamuri in totalitate. Veti vedea numai gropi, frunze si gunoaie (treaba Primariei) si multe alte deseuri, deseuri de materiale de constructie rezultate din demolari, constructii, o plaja mizerabila pe care cei ce o au in concesiune si subanchirieri au exploatat-o in vara dar acum nu-i mai intereseaza, Apele Romane (sau cum se numesc) nu-i verifica si nu-i intereseaza…
    Plimbarea nu trebuie facuta numai pe centru, va recomand sa luati stradutele si parcarile la rand, va faceti o lista, si gata. Nu mai asteptati telefoane de la populatie si nu uitati sa amendati si Primaria pt dezinteres si neimplicare. Va recomand chiar, ca plimbarea sa o faceti impreuna si cu reprezentantii Primariei. Acelasi lucru il poate face si dl Primar, poate aspectul dezolant ii va trezi instinctual de gospodar. Se pare ca exista o amnezie totala si s-a uitat ca, Mun. Mangalia incude si acele nenorocite de statiuni de “Interes National” ??!!!!
    Succes tuturor! Dar, sincer n-am nici o speranta. Poate ca veti reusi sa demonstrati contrariul.
    PS
    – Am vazut ca, in noul parc de la ANL-uri e “forfota”, speram cu totii sa nu il faceti in groapa (cu acele mari dif. de nivel), pt ca apa va balti permanent si va deveni impracticabil.
    – Pe soseaua Constantei au ramas in urma asfaltarii (ca de obicei) alte gropite, f. adanci care se vor mari in curand – i-a averizat cineva pe cei care au facut asfaltarea ? Politia locala a fost permanent langa ei.
    – De intretinerea Parcului pt copii, de la balnear, cine se ocupa ? Cum ?! Nimeni ? A devenit déjà periculos pt copii, iar cand o nenorocire se va intampla, veti da vina unii pe altii. Acel paznic permanent, pt inceput, nu poate fi dotat cu un patent, un ciocan, un cleste, cateva materiale ? Pt ce il platim ? Ca de pazit ……
    – Haideti fratilor sa ne mobilizam si sa mai facem si treaba, ca smecherii fac toti prostii.

Leave a Reply