Cine se face vinovat de moartea pompierului căzut la datorie

0
630
Militarul erou Dan Fripis va fi condus, astăzi, pe ultimul drum.

 

cinesefacevinovat

Durere fără margini, ce nu poate fi exprimată în cuvinte. Tristeţea şi părerile de rău se citesc pe feţele colegilor plutonierului adjutant Daniel Marius Fripis, iar în ochii membrilor familiei nu mai există decât suferinţa. 

Trupul neînsufleţit al eroului a fost depus la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, unde colegii şi apropiaţii săi i-au adus un ultim omagiu. Militarul a fost plâns chiar şi de oameni pe care nu îi cunoştea, care au fost afectaţi de moartea pe care a avut-o pompierul şi au venit să aprindă o lumânare. 

Astăzi, plutonierul adjutant Daniel Marius Fripis va fi condus pe ultimul drum. Slujba religioasă va începe la ora 10.00 şi, înainte de a fi îngropat, cortegiul funerar va opri la cea de-a doua casă, la a doua familie a militarului – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”. Sâmbătă a auzit alarma şi a părăsit unitatea pentru ultima dată. 

„Am primit cu tristeţe vestea pierderii colegului nostru Marius Daniel Fripis, pompier militar în cadrul ISU Dobrogea. Gândurile mele se îndreaptă către familia îndoliată, căreia îi transmit cu preţuire condoleanţe pentru pierderea suferită. În astfel de momente, mă gândesc şi la a doua familie, cea formată din colegii pompieri, şi ştiu cât de dureros e să conduci un camarad pe ultimul drum. Sunt alături de echipa ISU Dobrogea în aceste momente grele! Sunt recunoscător tuturor colegilor pompieri care îşi riscă zi de zi viaţa pentru a salva vieţi. Sunt mândru să vă fiu coleg!”, a scris secretarul de stat în cadrul MAI, Raed Arafat, pe pagina sa de socializare. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Avansat post-mortem Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a dat un ordin prin care plutonierul adjutant Daniel Marius Fripis, care a căzut la datorie, a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent. 

Continuarea, AICI. 01.09.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply