Litoral TV / Medicii de familie se întâlnesc la Neptun

0
730

 

mediciidefamilie_neptun2014

 

Conferința Națională “Ziua medicului de familie”, 27 – 30 august, Neptun.

Medici din toată țara sunt așteptați, săptămâna viitoare, la malul mării, unde va avea loc conferința națională a medicilor de familie. Evenimentul organizat anual își propune să-i reunească pe specialiști într-un forum de discuții cu privire la probleme de actualitate cu care se confruntă medicina de familie din România.

Peste 300 de medici de familie și personalități importante ale lumii medicale sunt așteptați la conferința organizată în stațiunea Neptun.

„În perioada 27-30 august, la Neptun, va avea loc Conferința Națională a Medicilor de Familie și vom sărbători Ziua Medicului de Familie. În cadrul conferinței, vom dezbate probleme importante și de actualitate legate de activitatea medicilor de familie”, ne-a declarat doctor Leila Memet, organizator.

Conferința este organizată de Asociația Medicilor de Familie Tomis Constanța, sub egida Societății Naționale de Medicină de Familie și în parteneriat cu Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța și se va desfășura pe parcursul a trei zile, începând cu 27 august.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply