FARUL CONSTANȚA ESTE NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI LA FOTBAL FEMININ! 🏆💙 | FOTO-VIDEO

0
301

Farul este noua campioană la fotbal feminin ! După titlul băieților, obținut sezonul trecut, Constanța este, în premieră pentru Dobrogea, campioană și la fotbal feminin.

Meciul cu Univ. Cluj, fosta campioană, a fost extrem de tensionat, presiunea rezultatului resimțindu-se pe parcursul întâlnirii. Oaspetele au deschis scorul în min.24, deși evoluau cu o jucătoare mai puțin din min.18, dar până la final, fetele noastre au reușit să întoarcă rezultatul și să obțină cele trei puncte care să aducă matematic titlul la Constanța. Golul victoriei a fost reușit de Ana Maria Stanciu, în min.90, cu o lovitură cu capul după o centrare excelentă a lui Enez Mango.
Farul – Universitatea Cluj 2-1 (1-1).
Au marcat: Mokhail (autogol) 37, Stanciu 90 / Tabur 24.
Cartonaș roșu: Sigheartău 18.
Pentru Farul feminin (antrenor Raluca Sîrghe-Simes) au evoluat: Onyango – Craiovan, Stanciu, Guțu (46 Bogoș), Enez – Cristea (46 Deca), Bortan, Iordăchiuși – Istrate (54 Croitoru), Rus, Chiper. Rezerve: Ganea – Vasile, Băcanu, Bortea, Stoicescu, Laiu. (sursa: farulconstanta.com).

La doar 2 ani de la înființare și în primul sezon în Superliga feminină, Farul Constanța a cucerit titlul de campioană a României, iar fetele antrenate de Raluca Sârghe-Simes au sărbătorit performanță alături de fani! (Constanța Sport).


Mangalia News, 12.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply