Cum să-ți gestionezi timpul și programul, pentru a-ți optimiza sesiunile de poker online (P)

0
280
Oboseala poate fi un factor care să-ți perturbe capacitatea de concentrare, astfel că ar trebui să gândești din timp cât vrei să joci, care sunt obiectivele tale și să cauți soluțiile potrivite pentru ca organismul tău să fie la parametrii maximi.
În rândurile următoare îți vom prezenta un ghid prin care poți afla cum să-ți gestionezi timpul și programul mai bine.

Planifică sesiunile de poker în avans

În cazul în care ești mai mult decât un jucător recreațional, poate ar fi o idee bună să-ți stabilești un program riguros pe care să-l respecți. Nu de alta, dar dacă știi că vei participa la un turneu ce începe la ora locală 22:00, ai putea să dormi la prânz, în așa fel încât să fii cât mai odihnit posibil. În plus, cu cât vei fi mai organizat, nu vei avea stresul că trebuie să ajungi într-un loc anume în timp ce turneul este în plină desfășurare.

Stabilește-ți obiective clare

E clar că dacă optezi pentru participarea la un turneu îți va fi imposibil să știi cât timp vei juca. Acest lucru variază în funcție de durata ta, de structura turneului ori de numărul de participanți. Însă dacă alegi să joci la partide cash, ar trebui să-ți stabilești un obiectiv clar înainte să începi. Fie să-ți setezi o limită de durată, fie să-ți setezi o limită de bani. Dacă ești mulțumit cu suma pe care ai câștigat-o, cel mai bine ar fi să te ridici de la masă și să faci orice altceva.

Folosește instrumente de gestionare a timpului

Trăim într-o perioadă în care tehnologia ne este un bun prieten. Multe instrumente au fost create în așa fel încât să ne facă viața mai ușoară. Există numeroase aplicații prin care îți poți gestiona timpul mai eficient. Îți poți face un calendar zilnic și poți primi alerte cu remindere pentru a-ți desfășura activitățile. De asemenea, există instrumente prin intermediul cărora poți verifica și cât timp ai petrecut pe platformele de online poker, ca să-ți faci o idee cât timp stai și de cât ai nevoie să te distrezi.

Prioritizează sarcinile și activitățile

Pokerul este o activitate recreativă, menită să-ți aducă un plus de distracție și să te scoată din zona de confort. Sau, dacă faci parte din categoria jucătorilor profesioniști, nu ar trebui să pui pokerul înaintea unor activități mult mai importante. Fă-ți propriul calendar și prioritizează activitățile în funcție de importanță. Nu amâna ceva urgent ca să joci poker. Prioritizarea te va ajuta să eviți procrastinarea și să te focusezi pe activitățile care au cel mai mare impact pentru tine în viața de zi cu zi.

Analizează-ți rezultatele și trage concluziile potrivite

Analiza joacă un rol crucial în poker. E bine să știi care sunt punctele tale forte și cele mai slabe. Încearcă să-ți dai seama în ce perioadă în care ai jucat ai avut rezultate mai bune. Dacă simți că după 2-3 ore de joc începi să ai probleme, poate ar trebui să-ți ajustezi programul. Asta ar însemna că oboseala începe să-și spună cuvântul și ai nevoie de perioade mai mici de jucat. Concentrarea are un rol important când joci poker, iar ea poate fi afectată de oboseală. Așadar, încearcă să-ți analizezi în permanență rezultatele și din acest punct de vedere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În concluzie, modul în care îți gestionezi timpul poate avea un impact asupra jocului tău. Cel mai bine este să experimentezi și să vezi ce ți se potrivește mai bine. Dacă ești genul de jucător care nu are foarte multă răbdare, poate că partidele cash ți se potrivesc cel mai bine. Iar dacă îți place acțiunea pe termen lung și să demonstrezi că ești mai bun decât zeci sau sute de adversari, turneele s-ar putea să fie punctele tale forte. Oricare ar fi varianta pe care o alegi, nu uita să te distrezi responsabil și să ai grijă de sănătatea ta, deoarece ea este cea mai importantă, până la urmă.

Sursa foto canva.com


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply