Un nou record Guinness pentru România! Cea mai mare dioramă STAR WARS realizată din piese LEGO a primit certificatul GUINNESS WORLD RECORD

0
729
Cea mai mare dioramă STAR WARS realizată din LEGO a primit certificatul GUINNESS WORLD RECORD, sâmbătă, 20 aprilie 2024, la București. Evenimentul a avut loc la standul LEGO deschis la COMIC CON, în incinta Romexpo.
Cu o lățime de 3,84 m și o lungime de 11,9 m, diorama are 200 nave lego, peste 1 milion de piese lego și a fost realizată de grupul Rolug în 3 ani.
“Este foarte excitant ce se întâmplă aici, pentru că m-am jucat cu LEGO când eram copil, am jucat LEGO cu copiii mei și acum joc Lego cu nepoții mei.  Guinness este ca un catalizator, am putea spune.Toată lumea are o pasiune. Deci, grupul Rolug, grupul Lego România, are această pasiune pe care are au exprimat-o creând cea mai mare dioramă. Ne-au rugat să-i verificăm și suntem fericiți de a ne afla aici.  Da, de fapt pasiunea a venit de la oameni, de la acest grup. Deci, da, e frumos să fim aici”, a declarat Pravin Patel, arbitru Guiness World Record, aflat la București pentru a omologa diorama.
“Să vezi o dioramă de această dimensiune este incredibil. Să vezi detaliile fiecărei asamblări, fiecărei piese este excelent, foarte, foarte bine realizată. Este o dioramă foarte mare. Dacă o vezi în persoană, poți să-i apreciezi mărimea. Filmată sau pe un ecran TV, nu are aceeași relevanță. S-o vezi în persoană, este mult mai bine” a adaugat Pravin Patel care ne-a sfătuit la final: „Continuați să faceti Lego și să rupeti recorduri!”.
Interviu realizat de Mădălina Corina Diaconu, UZPR.
Foto: Mădălina Corina Diaconu.


Mangalia News,  21.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply