Duminicat, cu Oana Coantă, la Dumicat, în București. Răsfăț culinar!

0
338
„Atât de încântați suntem că avem un picuț de emoții! Vine Oana Coantă la noi si gătim împreună! Duminică, 14 aprilie, între orele 12:00 – 18:00.
Seria noastră lunară de prănzuri pe care am numit-o „Duminicat”, continuă. Cu câte un invitat drag nouă. Iar Oana e cap de listă.
Meniul de la Duminicat:
* Icre de fasole care nu sunt fasole bătută – cu piure de usturoi confiat, piure de morcov și sos de murături cu muștar.
* Trufe de lapte (soiuri de branzeturi romensti) in saratele de casa cu telemea veche oi si castraveti picanti.
* Zamă de șalate ca’n Ardeal dar adusă’n București – cu oeufs brouillés (tot o papară dar pe bogăție), cu jumări de clisă afumată, chefir deshidratat și pesto de leurdă
* Clătită cu mălai ca la Bistro de l’Arte – umplută cu cremă de burduf de munte și carne la garniță.
* Ruladă de pui îmbuibată de leurdă, hasmatuchi, măcriș, sos de ciuperci cu vin rosu și piure de rădăcinoase. Un fel de coq au vin, dar de micul Paris.
* Papanaș fiert nu prăjit, pesmet dulce cu fructe uscate nu cu zahăr, smântână grasă bătută, căpșuni liofilizate
* Clătite bănățene cu fructe de sezon, scăldate in cremă de vanilie.
Meniul e a la carte, însă recomandarea noastră e să share uiți 2 persoane întreg meniul că nu e nimic de ratat și nu știu când o mai apucăm pe Oana în oraș.
Rezervările sunt profund încurajate. Timpul de ședere la masa va fi limitat, dar suficient pentru voie buna, vrem sa luam toate rezervările in limitat disponibilitatii.
Iar acum, pentru că avem și un miez de terasă, după mâncare se poate servi un digestiv cu ochii în soare.
Pe dumicat.ro, pentru rezervări, sau pe 0771783619.


Mangalia News, 13.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply