Descoperă Magia Masajului la Escape Reality Training Academy! Cursuri speciale, cu Simona Radu Morgan, la București, în perioada 25 – 29 martie 2024! 

0
936

Descoperă Magia Masajului la Escape Reality Training Academy!

„Mă numesc Simona Negrilă, sunt kinetoterapeut si pasiunea mea este masajul. Am calatorit si am studiat in aproape toate țările asiatice si mute țări din Europa, dar cursurile pe care le-am facut in UK, la Escape Reality Training Academy, cu românca noastră din Londra – Simona Radu Morgan – au fost peste asteptarile mele. In 6 zile am invatat enorm si am reusit să câștig mai multe medalii in competitiile de masaj. Faptul ca a decis sa sustina cursuri in România este o oportunitate pentru toti terapeutii români care vor sa invete tehnici avansate de masaj.
Simona Radu Morgan, o profesionistă cu peste 30 de ani de experiență în spa și wellness, îți deschide ușile către lumea fascinantă a masajului la Bucuresti, venind cu scoala sa Escape Reality Training Academy din Regatul Unit. Cu o expertiză vastă în tehnici avansate de masaj și o pasiune de neegalat pentru domeniu, Simona a condus Academia către succes, aducând premii de aur și argint, datorită performanțelor remarcabile ale studenților săi. Aceștia au reușit să se claseze în Top 10 la nivel mondial, medalii de aur și argint demonstrând dedicarea și abilitățile lor excepționale.
Te invităm să te alături nouă la cursurile de masaj ce vor avea loc în București, începând cu data de 25 martie 2024.
  • 25 Martie – Bamboo Fusion & Therapeutic Stretching;
  • 26 Martie – Advance Deep Tissue & Therapeutic Stretching;
  • 27 Martie – Bamboo Chair Massage & Advanced Therapeutic Stretching;
  • 28 Martie – Neuromuscular Cupping Therapy;
  • 29 Martie – Pacific Fusiom (Lomi & Balinez & Thai).
Pentru mai multe informații și înscrieri, nu ezitați să mă contactați: 0723514571, Simona Negrilă.
Alege să faci pasul către o carieră de succes într-un domeniu fascinant al relaxării și vindecării!
MN: Alte articole cu și despre mangaliana noastră Simona Negrilă, puteți viziona aici.

Mangalia News, 18.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply