Crăiţa Merelor a primit 4.000 de vizitatori în livada din Voineşti, în 2023, iar anul acesta îşi va deschide porţile mai devreme: „În ianuarie s-au rezervat excursii şcolare pentru octombrie!“

0
371
Preţurile pentru o excursie şcolară sunt în funcţie de mărimea grupului, între 70 şi 100 lei, iar dacă vorbim despre vizita în familie, care se organizează doar în weekend-uri, costul e între 100 şi 200 lei pe familie ♦ Recent, compania a adăugat în portofoliul de produse mere deshidratate, pe care le vinde în cafenele din ţară, nu doar din Bucureşti, cât şi în lanţuri de restaurante. 
Corina Oprea, o tânără cu experienţă în management, a dat un suflu proaspăt tradiţiei familiei de a cultiva mere, implicându-se în sectorul agricol, unde fermierii au vârste înaintate şi sunt, preponderent, bărbaţi. Astfel, în livadă cu o istorie de peste 60 de ani din Voineşti, judeţul Dâmboviţa, a atras circa 4.000 de vizitatori în 2023 şi acest an va deschide porţile mai devreme, pentru că încă din luna ianuarie există rezervări pentru excursii şcolare planificate în luna octombrie.
„În urmă cu ani, când am început aceste evenimente «La cules, pe tărâmul Crăiţei Merelor», am avut cam 1.500 de persoane care au venit în vizită în livadă, incluzând şcolile care ne-au vizitat şi părinţii cu copiii care au venit în weekend. În momentul acela nu era atât de cunoscută această activitate şi procesul acesta a ajuns la oameni puţin mai lent. Însă odată ce au apărut în mediul online atât fotografiile, cât şi discuţiile dintre prieteni, dintre familii, dintre copii, aceste evenimente au început să aibă foarte mare căutare. Anul trecut au fost peste 4.000 de persoane care ne-au vizitat şi ar fi vrut să vină încă foarte multe, însă nu mai aveam locuri disponibile. De aceea, pentru anul acesta ne-am propus să deschidem porţile mai devreme pentru mai multe evenimente“, a povestit Corina Oprea, cofondatoare a Crăiţei Merelor, în cadrul emisiunii ZF Agropower, un proiect susţinut de Banca Transilvania şi Penny. (…)
Continuarea, cu VIDEO, pe zf.ro//zf-agropower



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply