Marcel Ciolacu, la Conferința de alegeri a PSD Maramureș: „La conducerea partidului au fost oameni mult mai şcoliţi decât mine, dar eu am echipa cea mai bună pe care a avut-o vreun preşedinte de partid” (VIDEO)

0
411
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus, vineri, membrilor PSD Maramureș, că în urmă cu trei ani el şi-a „pus capul pe buturugă şi era „la fel de deprimat şi poate la fel de praf” ca mulţi dintre ei, după ce a pierdut alegerile.
El a spus, la conferința de alegeri a PSD, că transportatorii și agricultorii „au fost îndreptăţiţi să iasă în stradă”, dar că el a considerat că altele erau prioritățile Guvernului. Iar echipa sa ar fi trebuit să aibă semnale înainte. Ciolacu a susținut că social-democraţii nu au comunicat suficient şi direct oamenilor măsurile deja luate, lucru care a dus la neîncrederea şi pierderea răbdării acestora.
  • „Pentru acele lucruri nu îmi cer scuze. Îmi cer scuze şi poate aici şi echipa mea ar fi trebuit să aibă aceste semnale dinainte ce se întâmplă.
  • Cu adevărat, haideţi să fim corecţi, nimic nu apare din neant. Dar eu am pretenţii de la PSD, am pretenţii de la mine, am pretenţii de la echipa mea că noi mirosim lucrurile acestea înainte să se întâmple (…)
  • Poate noi, membrii de partid, le-am comunicat prea puţin şi ar fi trebuit să o facem în mod direct cu oamenii, oamenii nu au mai crezut, nu au mai avut răbdare. Agricultorii nu au crezut că avem toate aceste programe pe care le-am aprobat acum, în două şedinţe de guvern, şi mai avem două în următoarea şedinţă de guvern”. (…)

Continuarea, pe hotnews.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply