Județul Constanța, pe primul loc la investiții industriale în anul 2023!

0
424
Sectorul Industrial și Logistic din România a continuat să fie și în 2023 cel mai dinamic segment de pe piața imobiliară comercială, notează analizele imobiliare. Pe parcursul anului, la nivel național au fost sau sunt în derulare, în diverse stadii (de la proiectare la amenajare), peste 6800 de șantiere din acest domeniu, conform consultanților de la IBC Focus, care monitorizează șantiere în România. Valoarea totală a acestor șantiere trece de 8 miliarde de euro, conform datelor agregate de companie.
Evoluția este cu atât mai impresionantă cu cât vine după un 2022 puternic, în care volumul închirierilor din domeniu, spre exemplu, a depășit un record istoric, notează consultanții.
“Activitatea construcțiilor din acest sector nu avea cum să nu reflecte acest interes uriaș. Astfel, în 2023, IBC Focus a identificat nu mai puțin de 6.859 de șantiere pe acest segment-cheie”, spun consultanții.

Harta Investițiilor industriale monitorizate de Victa.ro, platformă a IBC Focus, în ultimele 12 luni, arată că cele mai mari proiecte sunt în Constanța, Cluj, Arad și Ilfov. (…)

Continuarea, pe economedia.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply