Primiți de călduroasa familie a Grădinii Culturale Callatis, copiii de la Grădinița Nr.4 Mangalia, împreună cu elevii din ciclul primar al Școlii Gimnaziale Nr.1 Mangalia, au împodobit bradul de Crăciun (FOTO)

0
410
Marți, am intrat în călduroasa familie a Grădinii Culturale „Callatis” din Mangalia, familie care ne-a rămas în suflet! Cu mic cu mare, alături de IPJ Constanța, am răspuns pozitiv invitației de a împodobi bradul din Grădina Culturală Callatis și a-l anihila astfel pe Grinch.
Și pentru că promitem sa fim buni cetățeni și să apărăm mereu orașul nostru drag, am furat puțin din tainele meseriei de polițist, meserie pe care o apreciem din tot sufletul nostru pur, de copil.
Cum s-au petrecut lucrurile?
Copiii de la Grădinița Nr.4 Mangalia, împreună cu elevii din ciclul primar al Școlii Gimnaziale Nr.1 Mangalia, au participat plini de entuziasm la activitatea organizată de Direcția Cultură și Sport Mangalia, în parteneriat cu Inspectoratul de Politie Județean Constanța. Au pregătit globulețele cu mult timp înainte, punând în fiecare câte o bucățică din inima lor, beteala multicoloră presărată cu iubire și veselie, zâmbetul și optimismul și-au pornit la drum! Au fost captivați rapid de atelierele pe care spiridușii moșului le-au pregătit: au scris scrisori către Moș Crăciun, au băut ceai și au adăugat un strop de farmec brăduțului prin darurile pe care i le-au pus în minunatele crenguțe.
S-au asigurat că au un sprijin în reprezentanții poliției, au studiat bine teritoriul, pentru a elimina orice suspiciune că Grinch poate fura Crăciunul și au promis că vor reveni curând să se bucure de frumusețea orașului împodobit.
Poate că nu au fost suficient de cuminți ca să-i viziteze pe toți Moș Nicolae, dar cu siguranță Moș Crăciun va aprecia implicarea activă și le va îndeplini dorințele. Nu poate rămâne neimpresionat de efortul de a-l ține departe pe cel ce fură mereu bucuria copiilor!
Elevii Grădiniței Nr. 4, cei ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Mangalia, părinții și cadrele didactice s-au simțit minunat! Pe aceasta cale mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această colaborare și promit să-i transmită lui Moș Crăciun lista cu persoanele minunate pe care le-au cunoscut la atelierele din grădina fermecată.
Director, prof. Florin MIRON,
Consilier de imagine, prof. Ana Maria ROȘU.

 


Mangalia News, 07.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply