Proiectul pentru înfiinţarea Punctelor Gastronomice Locale a fost adoptat de Camera Deputaților. În aceste locuri ar urma să se servească produse alimentare, preparate după reţele specifice zonei

0
463
Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul pentru înfiinţarea şi funcţionarea Punctelor Gastronomice Locale, informează News.ro. Potrivit iniţiativei, Punctul Gastronomic Local este o unitate de valorificare a producţiei primare locale, situată într-o localitate rurală, unde se prepară şi se servesc produse culinare şi băuturi, după reţete specifice zonei, directă către consumatorul final, pentru un număr maxim de 15 persoane simultan. Legea merge la promulgare.
„Punctul Gastronomic Local este o unitate de valorificare a producţiei primare locale, situaţie într-o localitate rurală, unde se prepară şi se servesc produse alimentare, după reţele specifice zonei, direct către consumatorul final, pentru un număr maxim de 15 persoane simultan. Localitatea rurală este reprezentantă de sate reşedinţă de comună, sate componente ale comunelor şi sate aparţinând municipiilor sau oraşelor”, mai arată proiectul. (…)

 Continuarea, pe economedia.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply