Petrecem împreună Ziua Națională a României, la Monumentul Eroilor și la Sala de Sport din Limanu!

0
594
De la cel mai mic, până la cel mai în etate, veniți să ne bucurăm de cea mai frumoasă zi a românilor: ZIUA ROMÂNIEI!
1 Decembrie, ora 11.30, Monumentul Eroilor din Limanu. Continuăm, de la ora 12.00, la Sala de Sport din Limanu!

La ceas de sărbătoare, haideți să fim împreună! Ne vedem în Limanu, la cea mai autentică petrecere românească!
După aceea, nu lipsesc surprizele, muzica tradițională, vedete ale bucătăriei românești si chiar și un Târg de produse artizanale organizat de Asociația Părinților din Limanu. Vă așteptăm!
La mulți ani, România! Cu ocazia Zilei Naționale, ne unim în spirit de comunitate pentru a celebra frumusetea, istoria și cultura noastră bogată. Să fim mandri de trecutul nostru si optimisti pentru viitorul care ne așteaptă.
Azi, într-o zi atât de semnificativă, să ne aducem aminte de eroii noștri și de sacrificiile lor pentru libertate și independență. 1 Decembrie este nu doar o zi de sărbătoare, ci și un prilej de reflecție asupra parcursului nostru ca națiune. Să cultivăm spiritul de unitate și solidaritate care ne definește, să înțelegem valorile pe care le împărtășim și să le transmitem mai departe pentru generațiile viitoare.
Fie ca această sărbătoare să ne inspire să fim mai buni, să construim punți între trecut și viitor, iar dragostea pentru România să fie motorul care ne ghidează în călătoria noastră colectivă. La mulți ani, România iubită!


Mangalia News, 30.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply