La Mulți Ani, România mea! Concert Extraordinar OZANA BARABANCEA și Orchestra „Lumini Sonore”

0
349

farmec.ro
carturesti.ro%20
Ozana Barabancea și Orchestra „Lumini Sonore” vă invită de Ziua Națională a României la Concertul extraordinar „La Mulți Ani, Romania mea!”,  să trăiți sentimentul de tradiție, onoare și bucurie de a fi român.
Concertul este o invitație la aniversarea Zilei Naționale a României, de a ne urma și păstra rădăcinile țării noastre, creștine și cultural-muzicale.
Cu melodii patriotice și muzică clasică, compuse de Ozana Barabancea și Alina Manolache, concertul va fi dirijat de Ozana, alături de orchestra pe care o conduce.
“Dragostea pentru România este un răsărit de soare în sufletul fiecărui român! Dumnezeu să binecuvânteze glia sfântă și credința milenară!” – Ozana Barabancea.
Cu piese precum „Duhul eminescian”, „România mea”, „Vocea dacilor răsună”, publicul va asista la o ceremonie a moștenirii culturale lăsate de românii pe care îi cinstim și astăzi, poetul nostru național, Mihai Eminescu și binecredinciosul voievod al Moldovei, Sfântul Ștefan cel Mare.
Organizatorii vă prezintă o noua variantă de artist a Ozanei Barabancea. O nouă abordare a emoției. O emotie a experientei a asumării, a prospețimii vieții. Aceasta este Ozana Barabancea in spectacolul din 1 Decembrie.
Voci calde si puternice ale solistilor invitati si a membrilor corului Operei Bucuresti, vă promit suprize muzicale românești, precum soprana Elina Dincă Velica, basul Sorin Coliban, solista JÄ™ssie Baneș și pianista Gloria Barabancea.
Prezentator este Silviu Biris, actor îndrăgit, respectat si iubit, cunoscut teolog si indragostit de Romania la fel ca toti cei prezenti.
În premieră, Ozana va lansa piesa ei proprie, „Suavă catifea”.

Pe ritmuri de caval, instrument tradițional românesc și un aranjament muzical electro-pop, piesa este dedicată Florii de Colț, frumuseții ei, purității ei, numită regina florilor și steaua eternității. Cu un mesaj puternic despre puterea înțelepciunii și a păcii, în lume și în România,  piesa „Suavă catifea” este dedicată tuturor românilor patrioți.
Concertul Extraordinar de 1 Decembrie „La Mulți Ani, România mea!” va avea loc vineri, 1 Decembrie, de la ora 19.00, în Sala Luceafărul, București.

Prezentare Ozana Barabancea

Singura femeie cântăreață și dirijoare din România, cu o experiență de peste 35 de ani de scenă, Ozana este actriță de music hall, compozitoare, textieră, fondatoare și dirijoare a orchestrei Lumini Sonore.
Creează alături de compozitoarea Alina Manolache, proiectul de muzică patriotică actuală, originală, semnând un repertoriu de peste 12 piese.
Artist liric la Opera Națională București și cadru didactic la liceul de artă Dinu Lipatti din București, este jurată a celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment, „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Ozana Barabancea convinge prin profesionalism, deschidere artistică și carismă inconfundabilă.
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a sălii, sau online, aici: salaluceafarul.ro


Mangalia News, 30.11.2023.piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply