Cercetătorul român George Balmuș, de la Universitatea Cambridge, a descoperit medicamentul care ar putea combate Parkinsonul

0
515
Un cercetător român de la Universitatea Cambridge a făcut o descoperire epocală pentru sănătatea mentală a oamenilor. George Balmuș a realizat o descoperire care ar putea schimba destinul a peste 6 milioane de persoane de pe glob afectate de boala Parkinson.
Originar din România, George Balmuș consideră că succesul este unul de grup, dar și personal și că în țara sa natală nu ar fi putut atinge un astfel de rezultat. Și asta din cauză că România se situează pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește investițiile în cercetare.
Însă, chiar dacă își desfășoară activitatea în străinătate, el spune că a menținut o colaborare valoroasă cu Institutul de Neuroștiințe din Cluj-Napoca.
Sunt foarte interesat să am această relație cu România și să creștem cât mai mult știință din România. Cred că asta poate fi spus despre toți românii care sunt plecați și fac cercetare“, a declarat George Balmuş. (…)
Citiți continuarea în adevarul.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply