David Croitor ne invită la expoziția sa de pictură, deschisă la Cazinoul din Vatra Dornei, cu ocazia Zilei Bucovinei (FOTO)

0
565
“Am așezat lucrările. Mi-am făcut partea, ca să zic așa.
L.E. Câteva precizări, în urma citirii comentariilor, pentru care vă sunt profund recunoscător. Așadar, expoziția va fi insertata în cadrul programului de inaugurare a Cazinoului Băilor din Vatra Dornei, la pachet cu alte expoziții de sculptură, fotografie veche, obiecte vechi specifice zonei etc. Ea va fi deschisă pe parcursul acestor zile festive, începând cu 28 noiembrie, Ziua Bucovinei, continuând apoi și în celelalte zile. Nu cunosc încă programul de vizitare, dar el va fi anunțat la momentul potrivit.
O altă precizare este aceea că nu am făcut expoziția ca să vând, adică nu acesta este scopul, ci am făcut-o pentru oamenii din zonă, cât și pentru vizitatorii care deja au început să sosească, ocupând până la refuz pensiunile și hotelurile, care nu sunt puține.
În concluzie, expoziția este un omagiu oamenilor locului, toți cetateni de onoare ai orașului nostru, precum si pentru cei care vor fi în trecere. Pentru mine este un prilej de bucurie și o onoare acest moment colorat, în care bucuria va fi împărțită în mod egal tuturor celor care vor trece prin sălile, superbe, ale monumentalei clădiri, Cazinoul Băilor din Vatra Dornei”, scrie pictorul dornean David Croitor, pe pagina sa de Fb.
Vă invităm să urmăriți și imaginile din interiorul Cazinoului renovat, postate de fotograful Cătălin Udroi:


Mangalia News, 28.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply