De Ziua Dobrogei, jurnalistul britanic Charlie Ottley și-a prezentat la Constanța documentarul „FLAVOURS OF ROMANIA – DOBROGEA” (FOTO-VIDEO)

0
800
Autorul celebrului documentar „Flavours of Romania”, jurnalistul britanic Charlie Ottley, a ajuns, marți, 14 noiembrie, la Constanța, pentru a-și prezenta documentarul „Aromele României – Dobrogea”, la Centrul Multifuncţional „Jean Constantin”. Jurnalistul a participat ca invitat și la ședința solemnă dedicată Zilei Dobrogei.
Cu acest prilej, el a vorbit despre frumusețea locurilor descoperite în țara noastră.
“Are o istorie incredibilă. Dobrogea e plină de cetăţi, de vestigii antice şi a fost pentru sute de ani, traseul mirodeniilor. Persajele se schimbă an de an, Delta se extinde spre Marea Neagră. Pentru mine, Dobrogea a fost una dintre cele mai interesante locaţii pe care le-am vizitat pe parcursul realizării sezonului 1 şi sezonului 2 al acestui serial FLAVOURS OF ROMANIA – DOBROGEA. Pentru Dobrogea se puteau realiza 5 episoade, nu doar unul. Am fost în nişte locuri incredibile”, a spus jurnalistul britanic Charlie Ottley.
Charlie Ottley a fost prezent, alături de soția sa, Oana Mihai, și în studioul Radio Constanța, unde a vorbit despre frumusețea locurilor descoperite în țara noastră și a explicat de ce a ales să trăiască în România.
“Pentru că România are foarte multe peisaje naturale, are o bogăţie naturală extraordinară şi are foarte multe minorităţi entice, care, împreună, alcătuiesc o ţară foarte atractivă pentru străini”, a mai spus jurnalistul britanic Charlie Ottley.
Puteți asculta un fragment din interviul cu celebrul jurnalist britanic miercuri, 15 noiembrie, în programele Radio Constanța, dar și integral, pe 1 Decembrie, de Ziua României.
Sursa: radioconstanta.ro / Redactor: Cristina Ghelasie / Foto: Adrian Băncilă.

Mangalia News, 15.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply