Prinde Vant in Vele! Curs de inițiere în sporturile nautice pentru copiii din Negru Vodă, Albești, Limanu și Mangalia, în Portul turistic Limanu (FOTO-VIDEO)

0
736
Prinde Vant in Vele – proiect care cuprinde o serie de evenimente adresate copiilor care doresc să învețe să meargă cu o bărcuță cu vele, să-și gasească echilibrul pe placa de surf si să-și întărească brațele pe caiac, „alternativă la telefon și tabletă”. Programul este gratuit, iar locurile sunt limitate.

O altfel de zi de vară!

„Am ridicat velele si am pornit spre Portul turistic Limanu. Acolo ne-au așteptat copiii și părinții din Limanu, Mangalia, Albești si Negru Vodă, la cursul de inițiere in sporturile nautice, care a avut loc în zilele de 16 și 17 iulie a.c.”
„Ne luăm cu greu “La revedere” de la copiii din Negru Vodă, Albești, Limanu și Mangalia. Au fost extrem de receptivi și dornici să afle și să experimenteze cât mai mult! Vom reveni cu siguranță la Limanu, cu noi provocări!” – este mesajul transmis de Asociatia Club Sportiv Constanta Sailing, pe pagina sa de socializare.
VIDEO – click pe foto:

Cursurile gratuite de inițiere în yachting, caiac, canoe sau stand-up paddeling sunt organizate de Asociatia Club Sportiv Constanta Sailing, în cadrul Proiectului „Prinde Vant in Vele”, proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța. Inscrieri și detalii suplimentare la telefonul +40 (722) 441 207.


Mangalia News, 18.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply