Damen Shipyards Mangalia lansează o amplă campanie de recrutare a forţei de muncă. Peste 200 de locuri de muncă sunt disponibile în șantier!

0
2142
Damen Shipyards Mangalia, cel mai mare şantier maritim din sud-estul Europei, anunţă lansarea unei ample campanii de recrutare a forţei de muncă, pentru a completa echipa cu 227 de noi membri.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii şantierului naval, campania face parte dintr-un proces continuu de adaptare la cerinţele pieţei, urmărindu-se eficientizarea proceselor de construcţie, montaj şi finalizare a navelor într-un mod cât mai flexibil.
”Actualul plan de producţie cere o suplimentare a angajaţilor calificaţi şi necalificaţi, cu posibilitatea calificării la locul de muncă. Ne dorim să ne creştem echipa, dar mai mult decât atât, ne dorim să creştem activitatea la Şantierul Damen Mangalia, pentru ca, în final, să ajungem la o dezvoltare considerabilă a economiei regionale şi să fim un jucător relevant în industria de profil pe termen mediu şi lung”, a declarat Liana Constantin, Corporate Affairs Director al Damen Shipyards Mangalia.
Damen Shipyards Mangalia caută forţă de muncă pentru următoarele meserii specifice domeniului naval: lăcătuşi, sudori, tubulatori, mecanici, maiştri producţie şi alţi specialişti.
Pentru a sprijini noua generaţie de constructori de nave, şantierul naval de la Mangalia pune la dispoziţie cursuri de formare şi cazare, oferind oportunităţi de carieră pe termen lung, într-un mediu stabil, competitiv, multicultural, internaţional, promovând iniţiativa şi munca în echipă.
„DAMEN Shipyards Mangalia reprezintă o oportunitate importantă pentru orice carieră. Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre posturile disponibile pot trimite CV-ul la adresa de e-mail [email protected] sau direct la sediul DAMEN Shipyards Mangalia, Strada Portului, Nr.1, Mangalia, judeţul Constanţa”, se mai spune în comunicat.
Şantierul naval Damen Mangalia este situat pe coasta Mării Negre şi funcţionează ca un joint venture între Ministerul Economiei, reprezentat prin Şantierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia şi Damen Holding B.V. Acesta din urmă a preluat şi deţine managementul operaţional al şantierului, începând cu data de 20 iulie 2018.
Şantierul dispune de trei docuri, având o lungime totală de 982 de metri şi un spaţiu de andocare ce se întinde pe 1.6 kilometri şi poate asigura o capacitate totală de debitare a tablei de 15.000 tone/lună. Docurile, cu o lăţime de 48 şi 60 de metri, permit abordarea construcţiei şi conversiei de nave şi structuri maritime de mari dimensiuni, precum nave şi structuri offshore.
Suprafaţa totală a şantierului de aproximativ un milion de metri pătraţi face din acesta cel mai mare şantier naval din România, unul dintre cele mai mari din Europa şi cel mai mare din cadrul Grupului Damen.
România găzduieşte două şantiere navale mari şi complet echipate – Damen Shipyards Galaţi şi Damen Shipyards Mangalia.
Cu peste 3.300 de angajaţi şi alţi peste 1.000 de lucrători în cadrul subcontractorilor, aceste şantiere navale au o experienţă vastă în construcţia şi proiectarea de nave, Damen producând peste 400 de nave pentru piaţa externă, inclusiv peste 30 de nave militare pentru 13 state, printre care membri ai NATO şi UE, mai menţionează sursa citată.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply