Sanatoriul Balnear Mangalia va reloca activitățile de cazare, masă și tratament din Pavilionul A, la Complexul hotelier HORA din stațiunea SATURN, începând de Luni, 29 mai 2023

0
1219

farmec.ro
carturesti.ro%20
EC. BOGDAN MAGANU, MANAGERUL SANATORIULUI BALNEAR SI DE RECUPERARE MANGALIA ANUNȚĂ RELOCAREA ACTIVITĂȚILOR DE CAZARE, MASĂ ȘI TRATAMENT, DIN PAVILIONUL A, LA COMPLEXUL HOTELIER HORA DIN SATURN, ÎNCEPÂND CU DATA DE LUNI, 29.05.2023.
Avand în vedere faptul că în data de 21.12.2022 a fost semnat Acordul contractual nr. 1934 privind Contractul de proiectare și execuție de lucrări de reabilitare, consolidare, modernizare și extindere, ceea ce implică predarea amplasamentului în vederea desfășurării lucrărilor mai sus menționate, informăm prin prezentul comunicat asupra faptului că Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia a semnat Acord-cadru de prestări servicii de închiriere a spațiilor aferente Complexului Hora din stațiunea Saturn, unde își va reloca activitățile din cadrul pavilionului A.
Astfel, aducem la cunoștința pacienților care și-au programat sau urmează să își programeze o cură de tratament balneo-fizio-kineto-terapeutic în cadrul pavilionului A, că începând cu data de Luni, 29.05.2023, serviciile de tratament, cazare şi masă, din cadrul acestui pavilion, se vor asigura în cadrul complexului Hora din stațiunea Saturn. Personalul de la pavilionul A va fi relocat la Complexul hotelier Hora din Saturn.
Pacienții vor putea beneficia de diferite tipuri de tratamente balneo-fizio-kineto-terapeutice: profilactice, terapeutice, de recuperare, precum și de complexul de factori sanogeni ai litoralului românesc: nămolurile terapeutice, ape minerale, clorurate, sodice, sulfuroase, mezotermale, bioclimat marin bogat în aerosoli salini şi radiaţie solară.
Baza de cazare, Hotel Hora, este clasificată la categoria trei stele, dispune de 350 locuri cazare, în camere duble. Toate camerele și apartamentele au balcon și sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin cablu, LED TV, minibar, telefon, baie cu cabina duș, acces securizat pe bază de cartelă.
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia va asigura masa în cadrul restaurantului Hora, unitatea de servire a mesei clasificată la categoria 3 stele, parte a hotelului cu acelasi nume, ce dispune de 250 locuri/serie pentru servirea mesei, astfel:
– trei mese pe zi, în regim de pensiune, în incinta clădirii în care se asigură cazarea;
– un meniu complet care include zilnic trei feluri, la masa principală;
– meniuri diverse, în funcţie de afecţiuni (diete);
– includerea în meniuri a tuturor produselor de bază (carne legume, fructe, lactate etc), cu asigurarea corespunzătoare a necesarului zilnic de calorii. Un meniu va fi oferit de cel mult 2 ori pe durata unui sejur;
– meniuri adaptate pentru pacienţi aparţinând diferitelor etnii sau culte religioase.
Pacienții care sunt deja internați în cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia, pavilion A, își vor finaliza cura de tratament la sediul din localitatea Mangalia, strada Mircea cel Batran, nr. 2, iar cei ce și-au programat cura de tratament, începând cu data de 29.05.2023, se vor prezenta la noua locație din cadrul complexului Hora, Saturn.
Mangalia News: Serialul în care prezentăm Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia este AICI. Detalii privind programările găsiți AICI.
Informații, la tel: 024175133702417539320241753865, sau e-mail, la [email protected]


Mangalia News, 26.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply