Emil Ghinea: Trofeul MANGALIA SUPER RALLY 2023, un eveniment în care scopul principal a fost bucuria spectatorilor și telespectatorilor, un eveniment făcut cu multă pasiune, dar și cu sacrificii

0
892
„Un eveniment în care scopul principal a fost bucuria spectatorilor și telespectatorilor, un eveniment făcut cu multă pasiune, dar și cu sacrificii, împreună cu echipa mea frumoasă, echipa ACS AUTOSPEED MANGALIA, un eveniment organizat alături de AMC RACING, de Mihai Leu, căruia îi mulțumim pe această cale.
Pentru ca evenimentul să fie mai complex, am adus alături de noi Campionatul Național de Super Rally, RETROPARADA Primăverii, Tunnig SHOW și un Ludovic Gheorghe dezlănțuit
La final, chiar în ultima manșă de concurs, ca și bonus, am obținut un LOC 1, la GT.
Foto by Cojan Roberto, Valerian Şarînga și Marcel Almajanu.
Mulțumesc partenerilor și tuturor celor care au pus umărul la acest eveniment și celor care sunt alături de mine pe acest drum numit MOTORSPORT!” (Emil Ghinea, 16 mai 2023).

MN: Serialul nostru de articole dedicate Campionului Emil Ghinea și echipei sale de aur, este AICI. Azi îi ținem pumnii, la Cupa Mediașului 2023! Urmăriți VIDEO LIVE, aici:


Mangalia News, 18.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply