SUPER RALLY, MANGALIA, 2023 – RETROSPECTIVA FOTO-VIDEO

0
1338

SUPER RALLY, MANGALIA, 2023 – RETROSPECTIVA FOTO-VIDEO: CNSR, Mangalia News, Ruxandra Popa, Valerian Șarînga, Marcel Almajanu, Roberto Cojan:

Campionatul Național de Super Rally – Powered by Superbet: „Mulțumim, Mangalia News, pentru articol! Ne bucurăm să vă avem ca partener media local!”
MN: „Ne onorează în mod cu totul deosebit acest parteneriat cu minunații piloți de raliuri, “Frumoșii nebuni ai marilor orașe”, vorba Maestrului Fănuș Neagu, mare iubitor de sport… Sunteți extraordinari! Vă îmbrățișăm, vă iubim și vă așteptăm cu drag și la edițiile viitoare ale Trofeului Super Rally Mangalia!”
Trofeul Mangalia Super Rally 2023, o primă etapă de succes a CNSR! Clasamente pe categorii de concurs, admirabile mașini de curse, piloți renumiți, public numeros! FOTO-VIDEO.

Trofeul Mangalia Super Rally – Deschiderea festivă, Vineri, 12 mai 2023 [FOTO-VIDEO]
Trofeul Mangalia Super Rally 2023 – Manșele de concurs, ÎN DIRECT, pe Mangalia News! [VIDEO]

FOTO Mangalia News:
Super Rally Mangalia…, ai fost, la fel ca de fiecare dată, la Superlativ! – Ștef Raita.

Emil Ghinea: „Trofeul MANGALIA SUPER RALLY 2023, un eveniment în care scopul principal a fost bucuria spectatorilor și telespectatorilor, un eveniment făcut cu multă pasiune, dar și cu sacrificii”.

Foto Marcel Almajanu, MangaliaOnline:
Mai multe fotografii de la evenimentul automobilistic, realizate de Marcel Almăjanu, puteți vedea aici:

Valerian Șarînga: „Nu există competiție fară câștigători și nici câștigători fără premii. Campioni au fost cu toții, începând cu organizatorii evenimentului, continuând cu participanții la cursă și cu cei ce au urcat pe podium, dar și publicul care a asistat la un adevarat spectacol automobilistic. Felicitări, tuturor!”
Super Rally, Mangalia, 2023:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Ruxandra Popa – Speed spirit – Mangalia Super Rally, 2023:

Citiți și: Super Rally: Campionul Jerome France a câștigat etapa de debut a sezonului
MN: Toate materialele publicate de cotidianul Mangalia News despre TROFEUL MANGALIA SUPER RALLY, sunt AICI: https://bit.ly/3MxihTS.


Mangalia News, 18.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply