Noi bani „gratis” pentru Limanu! Dar munciți! Mai exact – peste 870.000 lei, pentru Școala Gimnazială din Limanu pe care Primăria i-a obținut printr-un proiect depus în celebrul PNRR

0
397
  • Noi bani „gratis” pentru Limanu! Dar munciți! Mai exact – peste 870.000 lei, pentru Școala Gimnazială din Limanu, pe care Primăria i-a obținut printr-un proiect depus în celebrul PNRR.
Modernizăm în continuare școlile – acești bani vor fi folosiți pentru a mobila școala, dar și pentru a o dota cu materiale didactice și echipamente digitale. Fondurile vor fi alocate prin Planul Național de Redresare și Rezilență.
„Oamenii rămân sau se mută acolo unde pot oferi o școală bună și un viitor solid pentru copiii lor. Este un obiectiv personal ca în Limanu și 2 Mai să avem școli etalon pentru județul Constanța, dacă nu chiar la nivelul Capitalei. Limanu crește! Vom continua să investim în educație și în proiecte care vin să sprijine generațiile viitoare.
Voi merge în continuare la București, dacă aceste drumuri vor continua să dea roade în proiecte acceptate și finanțate. Atât pentru mine cât și pentru colegii din Partidul Social Democrat care ne susțin întotdeauna proiectele, fondurile nerambursabile reprezintă un instrument pe care trebuie să-l accesăm cât mai mult în beneficiul comunităților noastre”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Foto – Școala din 2 Mai, inaugurată recent.

Mangalia News, 11.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply