Spitale Publice din Bani Privați | Parlamentul României a aprobat Proiectul de lege prin care organizațiile non-profit care investesc în sistemul public de sănătate își vor recupera TVA-ul

0
821

„14 martie 2023. Ziua în care s-a scris istorie! Marti, 14 martie 2023, am simțit pe deplin că #FACEM, împreună, pentru o lume în care sănătatea este firească.

14 martie 2023 este ziua în care am făcut primul pas în ceea ce ne-am propus încă din prima zi a proiectului Spitale Publice din Bani Privați: schimbarea sistemului de sănătate, pentru ca fiecare proiect pe care îl întreprindem să schimbe viitorul în unul mai bun, mai normal.

În cadrul ședinței de plen de marți a Parlamentului României a fost aprobat Proiectul de lege 469/2022 pentru completarea legii 227/2015 privind Codul Fiscal, care prevede ca toate organizațiile non-profit care investesc în sistemul public de sănătate să își recupereze TVA-ul.

Proiectul de lege a fost depus în 12 septembrie 2022 de către deputatul PSD Alfred-Robert Simonis și a trecut prin Senat in unanimitate, apoi prin Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Parlamentului, în 16 februarie 2023.
Astăzi, legea a fost aprobată cu 271 de voturi pentru și 8 abțineri si a plecat pentru promulgare către Președintele României Klaus Johannis.
Suntem onorați să primim susținerea necesară pentru a schimba viitorul sănătății din România și ne bucurăm că această nouă lege va servi ca și ajutor tuturor organizațiilor non-profit care luptă în fiecare zi pentru ca pacienții să primească îngrijirile medicale de care au nevoie, la standardele normalității și în instituții medicare adecvate.
Ne bucurăm din plin de acestă victorie, alături de voi, susținătorii proiectului #spitalepublicedinbaniprivati, care au crezut în noi de la început și care ne sustin necondiționat.
Continuăm să #FACEM, la 8845, pentru a dona 2€ lunar și la 8864, pentru a dona 4€ lunar
Vă multumim!

Fundatia Metropolis.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 15.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply