Maratonul Nisipului revine în forţă pe plajele Neversea – Reyna din Constanţa, la cea de a opta ediţie, intitulată #INFINITRUN

0
705

farmec.ro
carturesti.ro%20

În luna februarie 2023, s-au împlinit 10 ani de la primul antrenament de alergare de grup organizat de către Asociaţia Sportivă SanaSport la Constanţa. De atunci şi până în prezent, asociaţia a promovat sportul şi stilul de viaţă sănătos prin organizarea de evenimente sportive de succes, precum Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa de Sud Est care se desfăşoară integral pe nisip.

Ediţia a opta a Maratonului Nisipului, intitulată #INFINITRUN, se va desfăşura sâmbătă, 29 aprilie 2023, pe plaja Neversea – plaja Reyna din Constanţa, iar procesul de înscriere s-a deschis deja, pe site-ul maratonulnisipului.ro.

Evenimentul este conceput pentru toţi iubitorii de alergare, indiferent de nivelul de pregătire fizică sau vârstă. Astfel, organizatorii au pregătit mai multe probe, inclusiv cursa populară de 5 km, proba regină de maraton, cursa Family Run, de 1 km şi curse pe distanţe scurte dedicate copiilor şi adolescenţilor în cadrul Campionii Şcolii.

„Cu fiecare pas alergat, dorim să ducem mai departe bucuria alergării către generaţia următoare. Aşadar, invitaţia noastră se adresează tuturor celor care doresc să îşi ia porţia de adrenalină şi să simtă bucuria alergării într-un mediu unic – plaja nisipoasă, cu marele albastru în fundal şi soarele în faţă.

Pentru noi, acest eveniment nu este doar o cursă, ci un prilej de a celebra spiritul sportiv şi de a promova un stil de viaţă sănătos. În acest an, sub numele #INFINITRUN, dorim să ducem mai departe bucuria alergării către generaţia următoare şi să facem din această ediţie o experienţă unică pentru toţi participanţii. Suntem foarte mândri să organizăm acest eveniment pe plaja Neversea – plaja Reyna din Constanţa, unde alergătorii vor putea să simtă briza mării şi să se bucure de un mediu unic pentru a alerga, cu peisaje pitorești şi aer curat”. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea în cugetliber.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply