Români de poveste – Expoziție deschisă la Casa Filipescu Cesianu, proiect finanțat de Ministerul Culturii, prin programul Ziua Culturii Naționale

0
697

Expoziția Români de poveste, la Casa Filipescu Cesianu – Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii prin programul Ziua Culturii Naționale.

Dacă drumul vă duce prin centrul Bucureștiului, opriți-vă și pe Calea Victoriei, nr. 151, la Casa Filipescu Cesianu, să vedeți expoziția Români de povestehttps://afostodata.ro/romani-de-poveste/

A fost odată… A pornit ca o joacă, din admirația unor personalități despre care mulți dintre noi știm puțin, iar acum această colecție este un reper pentru copii și chiar pentru adulți. Scriem cu gândul la generația curioasă și creativă de „digital natives” și sperăm că poveștile noastre îi vor apropia de românii care au pus țara noastră pe harta lumii – pictură, muzică, sculptură, literatură, sport, fapte eroice, invenții.

E o bucurie și o onoare să fim atât de aproape de voi, chiar în centrul orașului! Proiectul cultural este finanțat de Ministerul Culturii, prin programul Ziua Culturii Naționale.


Mangalia News, 26.01.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply