MANGALIA – Aleşii locali au dezbătut bugetul pentru acest an

0
465

La Mangalia, în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal a avut loc, joi (19 ian.a.c, n.red), dezbaterea publică privind bugetul local pentru acest an. La întâlnire au fost prezenți viceprimarul Mangaliei, Dragoș Angelescu, consilieri locali și angajați ai Primăriei. 

Bugetul local al Mangaliei a fost de 162 de milioane de lei, din care 96 de milioane venituri din taxe, impozite, cote defalcate etc, 37 de milioane de lei din fonduri europene și circa 23 de milioane de lei de la bugetul central, restul provenind din alte surse în anul 2022.

Pentru acest an a fost estimat un buget de 250 de milioane de lei, din care 96 de milioane de lei din venituri proprii.

Printre propunerile făcute în ședința publică s-au numărat revenirea la subvenționarea gigacaloriei (subvenția a fost eliminată, anul trecut, în vară, printr-o decizie a Consiliului Local Mangalia, aceasta fiind înlocuită cu ajutoare de încălzire individuale), precum și înființarea de toalete publice, mai ales în zonele turistice.

Potrivit reprezentanților Primăriei Mangalia, bugetul local va fi supus aprobării în ședința CLM din 27 ianuarie. (radioconstanta.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply