Campania umanitară “Raze de lumină pentru Gabriel”, inițiată de Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”, în colaborare cu Școala Gimnazială nr. 3 din Mangalia, a demonstrat atitudine prosocială și dragoste față de aproapele nostru

0
807

farmec.ro
carturesti.ro%20
Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”, promotor al parteneriatului școală – comunitate, a lansat, în colaborare cu Școala Gimnazială nr. 3 din Mangalia, Campania umanitară “Raze de lumină pentru Gabriel”. Acestei inițiative i-au răspuns cu promptitudine și solidaritate Asociațiile de Părinți “G. S. Ion Bănescu”, “Albatros”, “Gala Galaction”, “Asociația Părinților elevilor Liceului Callatis”, Primăria Mangalia, precum și alte organizații și oameni din localitate. Cu o atitudine prosocială, cu toții au răspuns în mod autentic nevoii oamenilor pe care au intenționat să îi ajute, Gabriel și familia sa.

În data de 21 decembrie 2022, Casa de Cultură din Mangalia a găzduit cu amabilitate și multă deschidere spectacolul de binefacere susținut de Asociația Culturală “Teatrul Thaliamar” și Asociația Cultural-Educativă “Zestrea Callatiană”, a căror activitate este coordonată de doamnele Aura Mircea și Slagiana Oprescu. Spectatorii au fost încântați să vizioneze piesa de teatru “Prostia omenească” și programul artistic de dansuri și cântece populare.

Din vânzarea biletelor, precum și din donațiile făcute cu această ocazie, s-a strâns suma de 8956 de lei, care va fi donată lui Gabriel Alexandru, în vederea efectuării intervenției chirurgicale la o clinică din Slovacia.

Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” mulțumește cu recunoștință tuturor celor care s-au implicat voluntar în această campanie cu scop caritabil. Aceasta a adus beneficii elevilor care au descoperit noi contexte de învățare, au exersat competențele sociale, și-au format noi abilități, a prilejuit cooperarea interinstituțională și a oferit fiecăruia trăirea experienței de a fi cu compasiune, înțelegere, empatie, dragoste față de aproapele nostru.

Director, prof. Barabaș Virginica,
Coordonator imagine, prof. Șemședin Daniela.


Mangalia News, 23.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply