Seară magică de COLINDE prezentate de Corala „Nihil Sine Deo” a Parohiei Dăieni

0
435

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”,  vă invită miercuri, 14 decembrie, ora 18:00, la o seară magică de COLINDE! Luna decembrie, cea mai frumoasă perioadă din an, ne oferă prilejul de a marca sărbătorile de iarnă printr-un recital de colinde deosebite, care va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Corala „Nihil Sine Deo” a Parohiei Dăieni, Tulcea, va susține un recital care vă va umple sufletele de bucurie, alături de invitații noștri, oaspeți de seamă, care vă vor încânta cu cele mai frumoase colinde! Corala „Nihil Sine Deo” a Parohiei Dăieni a impresionat milioane de români la emisiunea Românii au talent. Corala a fost înființată în anul 2012, la inițiativa preotului paroh Balaban Alexandru Octavian și este alcătuită din tineri din 5 județe. Scopurile principale ale acestuia fiind educația și cultura, dar și promovarea tradițiilor locale. De-a lungul existenței sale, Corala a obținut o mulțime de premii importante.

Astfel, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  vor urca grupul de colindători „Muguri de Cântec” constituit din cursanții clasei de canto muzică populară, alături de doamna  profesor coordonator Elena Plătică, Grupul Vocal „Giocoso”, constituit din cursanții clasei de muzică ușoară, coordonați de doamna profesor Rodica Iftime, din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, dar și Codanele Oltinei, Elena Lazăr, Cătălin Pintea, Ștefania Ciupală, Sighicelli Jennifer, Chiruță Maria Cristina, Iasmina Bîrgovanu, Ungureanu Alessia, Mara Glugă.

Spectacolul va fi prezentat de Roxana Cioacă, realizatoarea emisiunii „Echidistant”, din cadrul postului de televiziune Dotto TV.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 11.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply