La Campionatul European de KUNG-FU ce va avea loc în perioada 8-11.12.2022, la Sofia, în Bulgaria, vor participa și 8 sportivi de la C.S. „Marea Neagră” Constanţa

0
1209

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sâmbătă, 10.12.2022, la Complexul Sportiv „ŢSKA” din Sofia, Bulgaria, se va desfăşura „Campionatul European de Kung-Fu”. Din România, de la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, va participa un lot format din 8 sportivi, membri ai C.S. „Marea Neagră” Constanţa.

Aceştia vor participa la mai multe probe, la „Taolu Tradiţional”, „Taichi Tradiţional”, „Qi-Kung”, „Tuishou” şi „Sanda Light-Fighting”.

Din lot fac parte următorii sportivi:

-La seniori: Tudor Bocai şi Cosmin Marian Iacoblev.

-La juniori: Vlad Bocai, Iustin Valentin Iordache şi Cristina Nicol Teodorescu.

-La copii şi mini-cadeţi (-14 ani): Sofia Irina Crăescu, Maria Andrada Grozeanu şi Rareş Flore.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sportivii vor fi însoţiţi de antrenorii Florin Iordănoaia şi Mihai Cîju.

<<Este un campionat la care participăm cu cinci sportivi consacraţi, de la care aşteptăm obţinerea unor medalii, dar avem în lot şi trei sportivi începători, care se află la prima ieşire din ţară, la un astfel de concurs. Aceştia sînt: Cristina Nicol Teodorescu la junioare (16-17 ani), Rareş Flore la mini-cadeţi (12-13 ani) şi Maria Andrada Grozeanu, la copii II (10-11 ani). Sperăm ca și ei să se integreze echipei şi să obţină rezultate notabile.

Campionatul se va desfăşura în condiţii destul de dificile, datorită faptului că sportivii din ţările non-UE, nu au obţinut vize de intrare, iar cei din estul Europei, care participau în mod normal, nu vor mai veni în Bulgaria.

Iniţial s-a dorit organizarea în paralel şi a unei cupe mondiale, cu participarea sportivilor din afara Europei, dar aceştia nu au primit vizele de intrare, datorită situaţiei Bulgariei, privind admiterea în Spaţiul Schengen. Din acest motiv, campionatele noastre mondiale, pe care dorim să le organizăm în Europa, sînt puse sub semnul întrebării, pentru că teama de imigranţi din rîndul sportivilor este reală şi ţările europene nu le vor acorda vize de intrare. În plus, în situaţia refuzului sportivilor de a se întoarce în ţările lor, organizatorii pot să fie amendaţi cu sume foarte mari! Deplasarea la Sofia este suportată de club şi de către părinţi, cărora le mulţumim şi pe această cale. Mult succes sportivilor!>>.

Președinte, PhD IORDĂNOAIA FLORIN, 7 Duan Kung-Fu.


Mangalia News, 07.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply