Proiecție specială a filmului „PHOENIX – Povestea”, în prezența fondatorului Nicu Covaci, precum și a echipei filmului, la Constanța

0
620

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dragii noștri,
A fost o bucurie să vă revedem la Premiera de Gală de la Sala Palatului a filmului „PHOENIX – Povestea”, care s-a bucurat de reunirea întregii familii Phoenix. Reîntâlnirea cu voi ne-a convins că trebuie să continuăm proiecțiile speciale, așa că am decis să facem un turneu național.

Astfel, vă invităm sâmbătă, 10 decembrie 2022 în Constanța, ora 20:00, la proiecția specială a filmului „PHOENIX – Povestea”, de la Centrul „Jean Constantin”, ce se va desfășura în prezența fondatorului Nicu Covaci, precum și a echipei filmului.

Biletele sunt limitate și pot fi cumpărate de pe www.cinemagia.ro și de la Centrul „Jean Constantin”. Evenimentul este susținut de Hotel IAKI.

Partenerii evenimentului sunt Asociația Harlequin Diversitate și Crama Hamangia.
Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul spune povestea trupei, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.
Vă așteptăm!


Mangalia News, 04.12.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply