Se toarnă asfalt pe Drumul Județean 393 spre satul Coroana, comuna Albești!

0
940

farmec.ro
carturesti.ro%20
Consiliul Judeţean Constanţa: Se toarnă asfalt pentru prima dată pe Drumul Județean 393 din localitatea Coroana. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu Stelian Gima, vicepreşedinte și Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești, s-au deplasat astăzi în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare, în sat Coroana, comuna Albești. Proiectul este realizat de Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

“Localitatea Coroana nu a beneficiat niciodată de drumuri asfaltate. Astăzi, pentru prima dată, în acest sat, a fost așternut un strat de asfalt. Sectorul de drum judeţean propus pentru modernizare are o lungime totală de 9,3 km, din care au fost asfaltați până în prezent 2,6 km, iar valoarea totală a lucrărilor este de 15 milioane de lei. Am convingerea că aceste lucrări vor fi realizate într-un timp cât mai scurt, toate acestea, în beneficiul locuitorilor”, afirmă Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Drumul Judetean DJ 393 face legătura între Coroana, Albesti și localitatea Arsa. Mai mult de jumătate din lucrările efectuate pe drumul județean pentru modernizare și reabilitare au fost deja realizate.


Mangalia News, 10.11.2022.piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply