Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului, prezente la Târgul de Turism al României

0
854

farmec.ro
carturesti.ro%20
Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc, în perioada 10-13 noiembrie, la Romexpo Bucureşti.

Primăria Mangalia va promova serviciile turistice din staţiunile pe care le are în administrare, respectiv Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp, la standul 17, aflat în pavilionul B1 al Complexului Romexpo. Pe toată perioada de desfășurare a evenimentului, reprezentanții Primăriei Mangalia vor întâmpina vizitatorii, cu materiale promoționale, precum tricouri personalizate, magneți, pixuri, stick-uri, broșuri, pungi personalizate etc. Totodată, hotelierii vor prezenta la rândul lor, ofertele turistice pentru sezonul estival 2023.

„Mangalia sprijină și promovează turismul la Marea Neagră, atât prin proiectele de revitalizare a stațiunilor pe care le deține, cât și prin intensificarea legăturilor din spațiul transfrontalier româno-bulgar, cu accent pe dezvoltarea comună a patrimoniului cultural și turistic. În această vară, am finalizat lucrările de modernizare a infrastructurii din stațiunea Saturn și a falezei Mangalia-Saturn”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

El a mai explicat că „până la începutul sezonului estival 2023, vom finaliza și proiectul de revitalizare a stațiunii Neptun-Olimp și continuăm cu proiectul de modernizare a falezei din Cap-Aurora, astfel că toate stațiunile noastre vor deveni din ce în ce mai atractive pentru turiști, obiectivul final fiind acela de a avea o faleză pietonală de 9 km de coastă, din Mangalia până în Olimp”.

Pe această cale, edilul orașului invită pe toți cei interesați, să viziteze standul Mangaliei pentru o cât mai bună informare despre cazare, oportunități de distracție și agrement, spa, etc. pentru petrecerea unui concediu estival cât mai plăcut la Mangalia şi în cele şase staţiuni.


Mangalia News, 09.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply