Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc la Romexpo, în perioada 10-13 noiembrie

0
698

Romexpo organizează Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, în perioada 10 – 13 noiembrie. Cei interesați sunt așteptați în pavilionul B1 al Centrului Expozițional.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice. Este un eveniment la care participă agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Companiile prezente au pregătit oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă.

Nu lipsesc reducerile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion și promoțiile pentru cazare în cele mai frumoase stațiuni de ski pentru zilele de Crăciun.

Pentru cei care iubesc magia sărbătorilor de iarnă, sunt oferte atractive de city-break, la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene.

Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie au reducere de până la 50% la pachete turistice all inclusive sau demi-pensiune pentru vară, bilete de avion și sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în zonele montane.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism. (Detalii, pe targuldeturism.ro/ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Accesul este gratuit, iar programul de vizitare este: 10 – 12 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00, iar duminică, 13 noiembrie, între orele 10:00 – 16:00.


Mangalia News, 02.11.2022. (sursa: bucurestifm.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply