Alertă alimentară! Spanac contaminat cu virusul Hepatitei A, retras din magazinele Profi! Metro retrage morcovi baby, din cauza pesticidelor!

0
736

Atenție, dacă ați cumpărat spanac din acesta de la Profi, sau morcovi baby, de la Metro!

Magazinele Profi retrag de la vânzare un sortiment de spanac la pungă, după ce a fost detectat virusul Hepatitei A, informează ANSVSA. În același timp, Metro anunță că retrage mai multe loturi de morcovi baby, din cauza depășirii limitei de pesticide.

„Vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845, ca urmare a contaminarii produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui”, este anunțul Profi.

De asemenea, ANSVSA a anunțat că Metro a retras un sortiment de morcovi (baby carrots), din cauza depășirii limitelor de pesticid Oxamil. Este vorba despre morcovii ambalați în pungi a câte 200g, de la producătorul VALENCIA TRADING OFFICE SL, loturile 4005/ 4102/ 4202/ 4205.

„În cazul în care ați cumpărat produsele mentionate mai sus, vă rugăm să nu le consumați și să le returnati în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL, până pe 21.11.2022, urmând să primiți contravaloarea lor”, a transmis și Metro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 03.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply