Expoziție colectivă deschisă la Cercul Militar Național din București | Expun artiști plastici, membri ai Studioului de Arte Plastice al Armatei

0
1040
Valentin Tanase: „Invit pe toți prietenii mei din București, sau aflați în trecere prin București să treaca pragul expoziției colective a Studioului de Arte Plastice al Armatei, deschisă la Galeria Artelor a Cercului Militar Național din București, până în ziua de Duminică, 6 noiembrie 2022, zilnic între orele 11.00-19.00.

Expun artiștii Marcel Chițac, Mircea Doinaru, Cătălin Gâdei, George Grigorescu, Gabriela Muscalu, Liviu Muscalu, Paul Muscalu, Albin Stănescu și Valentin Tănase. De asemenea, foștii colegi ai studioului: Gheorghe Ioniță, Ion Țarălungă, Victor Dima și Valentin Macarie. Prima sală este dedicată aniversării a 100 de ani de la Încoronarea regelui Ferdinand și a reginei Maria la Alba Iulia, iar cea de-a doua sală este consacrată peisajului, ca subiect major al picturii de șevalet. Contribuția mea este axată majoritar pe lucrările din prima sală, dedicată încoronării de acum o sută de ani. Vă aștept cu plăcere”.


Mangalia News, 30.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply